Download
XBMC 12.0

XBMC 12.0

Tover uw computer om in een Media Center volgens de XboX-methode.

Zeer veel mensen kennen de XboX als een spelletjesconsole, die aan de televisie wordt gekoppeld. Er zijn een hoop leuke spelletjes mee te spelen. Wat echter niet veel mensen weten, is dat de XboX ook een verschrikkelijk goede media center kan zijn. Het kan heel goed films en video's afspelen, en door de ingebouwde harde schijf kunt u ook opnames maken of foto's laten weergeven. En omdat de XboX echt gericht is op gebruikersgemak, werken de programma's die dit doen, zeer eenvoudig en intuïtief. En met XBMC wordt dit naar de computer gebracht.

XBMC staat voor XboX Media Centre en is een combinatie van verschillende programma's die samen zijn gebracht onder één bedieningsscherm. Als u dit pakket geïnstalleerd heeft, kunt u uw computer direct gaan gebruiken als compleet media center met alle voordelen van dien. Het weergeven van al uw foto's gebeurt vloeiend en mooi, zo goed als alle films kunnen zonder problemen worden afgespeeld, en er is een zeer goede tuner ingebouwd. Deze tuner kunt u gebruiken om tv via uw tv-kaart te laten binnenkomen, of het radiosignaal te bedienen. XBMC kan gebruikt worden om uw computer dienst te laten doen als HD-recorder voor alle inkomende signalen.

 

 • Installerwww.downloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie12.0
 • Downloads

  Downloads: 2944


Aanslag www.downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

XBMC 12.0
Tags
 • download xbmc
 • download xbmc free
 • xbmc

XBMC is een product ontwikkeld door XBMC Foundation. Deze site heeft geen verbinding met XBMC Foundation. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website XBMC Foundation, en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl

De software die u wilt downloaden, wordt opgehaald via de downloadsoft.nl Download Manager om de algemene downloadsnelheid van het bestand te optimaliseren. Allereerst zal u downloaden downloadsoft.nl 's downloader en dan de software die u heeft opgevraagd worden automatisch gedownload. In de tussentijd zullen we weer een aantal grote en vrije commerciƫle kansen dat je niet gedwongen om te downloaden. Je zal het downloaden van een proefversie van de gevraagde software volledig gratis.

De gratis aangeboden keuzes zijn de volgende:
Afhankelijk van uw systeem en regionale configuratie dit zijn de werkbalken beschikbaar:

 • Eenvoudig zoeken rechts van de werkbalk
 • Aantrekkelijke spellen toegevoegd
 • Veel interessante online diensten

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Als u een werkbalk de huidige browsers configuratie (homepage, nieuw tabblad, standaard zoekmachine,) zal veranderen naar gelang de opties eerder geselecteerde (geldig voor de browsers Chrome, Firefox en Internet Explorer).

Wij bieden ook de mogelijkheid van het installeren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen waarmee tal van geweldige winkels kortingen of aanbiedingen van verschillende producten te krijgen.

Bescherm uw browser tegen ongewenste wijzigingen

U kunt de laatste versies van uw favoriete programma's metSoftware Updater

Vittalia Installergeeft u de mogelijkheid om alle aanbiedingen van uw computer te verwijderen snel en gemakkelijk.