Download
Media Player 11

Media Player 11

Beheert, reproduceert en brandt al uw audio, video, afbeeldingen en opgenomen TV

Windows Media Player 11 is een populaire software van Microsoft voor het beheren, reproduceren en branden van al uw audio, video, afbeeldingen en opgenomen TV in het besturingssysteem van Windows XP. Deze versie beschikt over verschillende verbeteringen en nieuwe eigenschappen.

Windows Media Player 11 brengt u bijvoorbeeld een compleet vernieuwde bibliotheek waar u al uw multimedia eenvoudig kunt organiseren. U kunt uw bestanden onder andere indelen per categorie, maar het is ook mogelijk om ze per artiest of album (met afbeelding) weer te geven. Het handige zoekfilter laat u gemakkelijk naar uw bestanden zoeken.

De door u gewenste bestanden kunt u in een afspeellijst samenstellen. Door middel van 'Queue-It-Up' kunt u de door u gewenste bestanden eenvoudig vanuit de bibliotheek aan de afspeellijst toevoegen. Hiervoor hoeft u alleen maar één muisklik over het gewenste bestand uit te voeren.

Verder brengt Windows Media Player 11 u ook in de gelegenheid voor het rippen van audiobestanden van een CD en het kopiëren van bestanden van een draagbaar apparaat (iPod, USB-stick, etc.) naar het programma. Vanuit het programma kunt u uw favoriete bestanden tevens ook naar CD branden of op een draagbaar apparaat (gsm, iPod, Creative Zen Vision, etc.) plaatsen.

Daarnaast kunt u het programma aanpassen met behulp van thema's en componenten, waardoor u op een aangename wijze met Windows Media Player kunt werken. Overigens kunt u voortaan ook uw favoriete muziek online downloaden.

 
 • Installerwww.downloadsoft.nl Downloader
 • LicentieFreeware
 • Versie11
 • Downloads

  Downloads: 280035


Aanslag www.downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

Media Player 11
Tags
 • Windows Media Player
 • download Windows Media Player
 • gratis download Windows Media Player
 • download gratis Windows Media Player
 • Windows Media Player gratis

Media Player is een product ontwikkeld door Microsoft Corp.. Deze site heeft geen verbinding met Microsoft Corp.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website Microsoft Corp., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl

De software die u wilt downloaden, wordt opgehaald via de downloadsoft.nl Download Manager om de algemene downloadsnelheid van het bestand te optimaliseren. Allereerst zal u downloaden downloadsoft.nl 's downloader en dan de software die u heeft opgevraagd worden automatisch gedownload. In de tussentijd zullen we weer een aantal grote en vrije commerciƫle kansen dat je niet gedwongen om te downloaden. Je zal het downloaden van een proefversie van de gevraagde software volledig gratis.

De gratis aangeboden keuzes zijn de volgende:
Afhankelijk van uw systeem en regionale configuratie dit zijn de werkbalken beschikbaar:

 • Eenvoudig zoeken rechts van de werkbalk
 • Aantrekkelijke spellen toegevoegd
 • Veel interessante online diensten

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Als u een werkbalk de huidige browsers configuratie (homepage, nieuw tabblad, standaard zoekmachine,) zal veranderen naar gelang de opties eerder geselecteerde (geldig voor de browsers Chrome, Firefox en Internet Explorer).

Wij bieden ook de mogelijkheid van het installeren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen waarmee tal van geweldige winkels kortingen of aanbiedingen van verschillende producten te krijgen.

Bescherm uw browser tegen ongewenste wijzigingen

U kunt de laatste versies van uw favoriete programma's metSoftware Updater

Vittalia Installergeeft u de mogelijkheid om alle aanbiedingen van uw computer te verwijderen snel en gemakkelijk.