Download
ActiveWords 2.0

ActiveWords 2.0

ActiveWords kunt u uw eigen woorden te selecteren om acties op het toetsenbord of stylus activeren.

ActiveWords kunt u uw eigen woorden te selecteren om acties op het toetsenbord of stylus activeren.

 

ActiveWords is user interface technologie die een eenvoudige en krachtige attribuut voor Windows voegt, verandert woorden in daden. U voert of de woorden te selecteren in elke context, op elk moment, en zijn direct gerelateerd aan diensten met betrekking tot de betekenis van deze woorden. Bijvoorbeeld, de trigger woord "tijd" en een webpagina met de huidige lokale weer verschijnt.

 

ActiveWords PLUS is inclusief gratis toegang tot de krachtige toepassingen voor tekst vervanging, tijd en datum stempels, Microsoft Outlook automatisering, en nog veel meer. ActiveWords PLUS omvat ook het gebruik van ActiveWords Scripttaal, waardoor een ActiveWord meerdere gebeurtenissen te activeren.

 • Installerwww.downloadsoft.nl Downloader
 • LicentieShareware
 • Versie2.0
 • Downloads

  Downloads: 963


Aanslag www.downloadsoft.nl

Deze site koos Norton vertrouwen van de consument online te promoten. Download

Indien je download niet start, kies een mirror hieronder: (Free Download)

Web Developer
 • downloadsoft.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die voortvloeien uit het downloaden of het gebruik van deze softwareproducten.
 • We raden u om te bepalen of deze software of jouw voorgenomen gebruik legaal is.
 • Zelfs als we proberen om de programmabestanden te controleren op virussen, kunnen we niet 100% garanderen dat ze schoon zijn.
 • Voor je eigen veiligheid gedownloade bestanden altijd op virussen, spyware en malware.

Screenshots

ActiveWords 2.0
Tags
 • activewords downloaden
 • active words downloaden
 • activewords

ActiveWords is een product ontwikkeld door ActiveWord Systems Inc.. Deze site heeft geen verbinding met ActiveWord Systems Inc.. Alle handelsmerken, geregistreerde handelsmerken, productnamen en namen of logo's die hierin vermeld bedrijf zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Onze download manager verdeelt de oorspronkelijke ongewijzigde software rechtstreeks van de website ActiveWord Systems Inc., en is het niet wijzigen in any way.

Share: downloadsoft.nl

De software die u wilt downloaden, wordt opgehaald via de downloadsoft.nl Download Manager om de algemene downloadsnelheid van het bestand te optimaliseren. Allereerst zal u downloaden downloadsoft.nl 's downloader en dan de software die u heeft opgevraagd worden automatisch gedownload. In de tussentijd zullen we weer een aantal grote en vrije commerciƫle kansen dat je niet gedwongen om te downloaden. Je zal het downloaden van een proefversie van de gevraagde software volledig gratis.

De gratis aangeboden keuzes zijn de volgende:
Afhankelijk van uw systeem en regionale configuratie dit zijn de werkbalken beschikbaar:

 • Eenvoudig zoeken rechts van de werkbalk
 • Aantrekkelijke spellen toegevoegd
 • Veel interessante online diensten

Iminent
Tika
Eazel
AVG

Als u een werkbalk de huidige browsers configuratie (homepage, nieuw tabblad, standaard zoekmachine,) zal veranderen naar gelang de opties eerder geselecteerde (geldig voor de browsers Chrome, Firefox en Internet Explorer).

Wij bieden ook de mogelijkheid van het installeren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen waarmee tal van geweldige winkels kortingen of aanbiedingen van verschillende producten te krijgen.

Bescherm uw browser tegen ongewenste wijzigingen

U kunt de laatste versies van uw favoriete programma's metSoftware Updater

Vittalia Installergeeft u de mogelijkheid om alle aanbiedingen van uw computer te verwijderen snel en gemakkelijk.